Lørdag 17.10 ønsket klubben å sette punktum for en meget hektisk og innholdsrik golfsesong med en avslutningsturnering for våre medlemmer. Basert på de siste ukers deltagelse på turneringene var det kun blokkert for 7 flighter for turneringen. Det var svært gledelig for oss som arrangør at disse 28 plassene raskt ble fylt opp. Dette viser at iveren blant medlemmene fortsatt er stor for å få spilt, og Texas Scramble ser ut til å være en tiltalende spilleform for våre medlemmer. Derfor har vi allerede bestemt at vi kjører en tilsvarende Texas Scramble åpningsturnering til våren! Så bruk vintersesongen til å holde svingen ved like på simulatorturneringene som arrangeres utover høsten og vinteren, for å være best mulig forberedt når vårsola igjen varmer i nakken.

Tilbake til lørdagen som startet med en vanvittig tett tåke. Det ble hevdet at greenkeeperen  på Nordhaug sjelden har sett så tykk tåke i området så lenge han hadde vært der!

Det ble på et tidspunkt diskutert om det var tilrådelig å starte turneringen, men indikasjonene var tydelige på at tåken gradvis ville lette. Dette viste seg også i praksis.

Turneringen ble spilt med 4 spiller pr lag, hvor hver spiller måtte ha 2 tellende utslag. Dette gave en ekstra strategisk dimensjon for spillerne for å sikre at de fikk et best mulig resultat som lag. Lagene var satt opp med et gjennomsnittlig lag-hcp på 120, for å gjøre lagenes vinnermuligheter så like som mulig. Vi benyttet digital inntasting gjennom runden, slik at gjester i kafeen og innkommende spillere kunne følge utviklingen i turneringen.

Dette fungerer nå veldig bra og vil bli benyttet så langt det lar seg gjøre i turneringene fremover.  Vi ønsker å bli digitale!

Ett lag skilte seg tydelig ut med 4 birdier på runden og stakk av med en klar seier. Kampen om 3. plassen ble jevn, og med samme lag-hcp på begge lag og like mange benyttede slag, ble Løberg/Knudsen/Dahl/Lavik score på de siste 6 hull avgjørende.

Da siste lag hadde hullet ut for runden og registrert siste score var resultatene umiddelbart klare, og etter en rask gjennomgang av de manuelle scorekortet opp mot de registrert scorene fra Golfboks var resultatlisten kvalitetssikret og premieutdeling kunne starte.

Premierte plasseringer i turneringen ble da:

1. Plass Ringdal / Klock / Borchgrevink / Renstrøm.     – 3 slag (totalt 26 slag)

2. Plass Kracht / Folkestad / Jacobsen / Horsle            +1 slag  (totalt 30 slag)

3. Plass Løberg / Knudsen / Dahl / Lavik                        +2 slag (totalt 31 slag)

Takk for god innsats fra alle lagene og gratulerer til vinnerne!

Resultatlisten fra turneringen kan du finne på denne linken

Vedlagt bilder av avslutningsturneringens premierte lag.

Hovedbilde: 1. Plass fra venstre Johan Borchgrevink, Elin Renstrøm, Axel Ringdal  og Bjørn Klock

Bildet under: 2. Plass fra venstre: Frank Jacobsen, Britt Horsle, Trond Kracht  og Grete Folkestad

Nederste bilde: 3.plass fra venstre Sondre Løberg, Elisabeth Dahl, Gerd Lavik og Christian Knudsen

Avlsutning Nordhaug NGK avslutning