hull_1

Hull 1 – slopet tee – Par 3

Hull 1 er et hull som kan virke utfordrende fra slopet tee (gold tee). Hullet starter fra hjørnet mot rangen på høyre side av veien og videre forbi gul og rød tee (ikke slopet). For nybegynnere er det ikke vits i å gå for flagget. Sikt litt til VENSTRE for flagget og legg deg opp!

Greenen faller mot høyre.

hull_2

Hull 2 – slopet tee – Par 3

Dette er et relativt lett hull par 3, med bunker til høyre for greenen. Hold venstre på greenen. Venstre side utenfor greenen er opphøyet og ballen kan lett trille inn på green om du går litt for langt ut. Ta en kølle lengre enn du tror om flagget står bak.

Greenen er omtrent flat, men heller litt mot bunkeren.

hull_3

Hull 3 – slopet tee – Par 4

Dette er banens lengste hull. Pass på utslag fra hull 8 når du skal slå. Det er tykk ruff på begge sider av fairway så hold deg rett i banen. Her går mange ut på høyre side med en slice så slå heller kort ned til fairway med et sikkert jern og kom inne på greenen på slag 2 eller 3. Bunkere på begge sider av green så vurder å legge deg opp med en chip inn. Green er relativ flat med en liten topp mot midten.

hull_4

Hull 4 – slopet tee – Par 3

Et relativt lett hull, men med utfordring av at det er sidevannshinder på hele høyre side og i bakkant.

Utfordring med dropp i bakkant. Du må her droppe ut på siden. Droppesone lages. Hold heller litt kort enn for langt på dette hull. Husk at du heller ikke på høyre side kan droppe nærmere hullet, men må gå ut på siden. Relativ flat green.

hull_5

Hull 5 – slopet tee – Par 3

Vær obs på utslag fra hull 6. Et relativt lett hull men bruk gjerne en kølle mer enn du beregner. Litt opp krever noe mer lengde. Bunker på venstre side. Greenen faller mot utslaget.

hull_6

Hull 6 – slopet tee – Par 3

Relativt langt par 3 hull og med OB hele høyre side, og vann på høyre side ved greenen. Bunker også i forkant på venstre side. Her er det lett å ta med seg ballen mot venstre for å sette bekken ut av spill. Slå heller en kort ball og chip inn enn å ligge mot utslag på 5, eller i vannet. Utfordring også på denne siden med dropp. Droppesone lages. Greenen er relativ flat men heller litt ut mot bekken på høyre side.

hull_7

Hull 7 – slopet tee – Par 4

Utslaget starter opp mot greenen på hull 3. Dyp ruff venstre side så hold enten mot midten av fairway om du slår kort, eller gå rett mot grenen. Greenen er flat så det er problemer med stopp i ballen om du går for greenen. Legg deg opp.

hull_8

Hull 8 – slopet tee – Par 3

Et kort par 3, men ganske utfordrende med bunker høyre side. Her er det viktig å få ballen opp på greenen men ikke for langt. Greenen heller mot utslagssted og er ballen for lang får du en vanskelig putt i nedoverbakke.

hull_9

Hull 9 – slopet tee – Par 3

Et lett hull, men en utfordrende green. Greenen heller fra et platå høyre side både til venstre og frem- og bakover. Sikt uansett litt til venstre på greenen og kort på greenen.

Hullet har OB på hele høyre side. Går ballen over OB må det slåes en ny ball fra det stedet du slo fra.