Med et noen truende værvarsel var det et relativt stort frafall av påmeldte deltagere til den første turneringen sist uke. Likevel kom det til noen få etteranmeldte spillere, som gjorde at det var 8 spillere på startlisten. Noen med lang fartstid i klubben, andre relativt ferske medlemmer, som var med på å trekke gjennomsnittsalderen godt ned. Vi håper de kan vise vei og dra med seg flere fra den yngre garde i turneringene fremover.

Værgudene stod oss bi og det var en hyggelig runde hvor spesielt en utmerket seg med godt og presist spill på alle 9 hull.

Da runden var gjennomført omtrent uten nedbør, var det hyggelig å sette seg ned i kafeen med en brus og en pølse eller en vaffel i påvente av resultatene.

Bjørn Klock oppsummerte turneringen og gjennomførte premieutdeling.
Nr 1: Rene Gausdal 29 slag (-5)
Nr 2: Jon Henrik Heyerdal 39 slag (par)
Nr 3: Bjørn Klock 36 slag (+1)

Monthly Medal gjennomføres første onsdag hver måned og er for medlemmer av klubben
Nordhaug GK ønsker flere aktive golfspiller som ønsker å delta i en uhøytidelig konkurranse og være med på å bygge opp miljøet i klubben.

KOMMENDE DATOER
2.september
7.oktober

Spillform Individual Netto Stroke