Ny torsdag og ny flott høstdag på Nordhaug, med fin temperatur (17 grader) og lett overskyet vær skapte en riktig flott ramme rundt ukens turnering. På nytt var det rekordpåmelding til turneringen. Denne gangen var det påmeldt 19 deltakere, med 16 i klassen øvet amatør og 3 spillere i klassen amatør (over 36 hcp).  Det betød bortimot max antall spillere i hver flight! Veldig hyggelig at flere og flere oppdager at dette er fin måte å bli kjent med miljøet og klubben på, samt få gått en hyggelig runde med anledning til å få tips og triks fra medspillere.

Turneringen er nå etablert med fortløpende oppdatering av resultattavle på storskjerm i kafeen, basert på score oppdateringer som gjøres av spillerne når de huller ut.

Turneringsformen denne gang ga nok mange av spillerne litt hodebry med hensyn til valg av køller,  uten at dette gav utslag i kvaliteten på spillet.  Mange gode prestasjoner, og i teten var det helt jevnt. Rene og John endte på samme antall slag til par etter 9 hull, men ved poenglikhet skal hcp nivå avgjøre vinneren. Reglene sier da at spilleren med lavest hcp står igjen som vinner. Da ble resultatlisten i klassen øvet amatører slik:

1. plass Rene Naustdal                               – 2 slag netto (32 slag)

2. plass John Fortune                                 – 2 slag netto (34 slag)

3. plass Henrik Christoffer Sandsdalen     – 1 slag netto (36 slag)

I klassen for amatører (>35,9 i hcp) var det denne gang 3 deltakere, og den suverene vinneren i klassen ble Oliver Haavardsholm som gikk runden 3 slag under eget par (40 slag totalt) og slo nummer 2 på lista med 6 slag ! Da klassen kun hadde 3 deltakere ble kun bestemann premiert.

Bilder fra premieoverrekkelsen
Klasse Øvet amatør: F.v Henrik Sandsdalen, Rene Naustdal og John Fortune
Klasse Amatør: F.v Henrik Nyheim (nr 2). og Oliver Haavardsholm (vinner)

Gratulerer til alle vinnere!

Den fullstendige resultatlisten kan du finne her

Turneringsledelsen oppfordrer fortsatt alle klubbens herremedlemmer å delta på disse arrangementene. Vi ønsker så mange som mulig med!

Neste uke gjennomfører vi en 9 hulls brutto slagturnering. Da vil ikke handicap telle med, og den med færrest slag på runden vil vinne turneringen.

Vi ser frem til å se flere av medlemmene fremover. Gå inn i Golfbox, klikk på turneringer (nederst til venstre i bildet), velg herreturnering NGK og meld deg på!

Turneringsleder

NGK herreturnering