Det har vært en jevn stigende interessen etter at vi har innført faste ukentlige herreturneringer. I dag fikk dessverre denne trenden seg et skudd for baugen. I dag var det lagt opp til en 9-hulls lagturnering med utslag fra hvitt med 2 spillere på hvert lagene med spillerform Texas Scramble.

Dette er en spilleform som bør tiltrekke seg spillere som ønsker en sosial tilnærming til golfspillet. Lagene deles inn slik at snitt hcp for lagene er så like som mulig. Dette gir de morsomste og tetteste runden. Er du uheldig med et slag vil makkeren din kunne redde laget ut av situasjonen. Vi oppfordrer derfor de som er uerfarne som golfspiller å delta på disse arrangementene. Her får du spille med noen som kan gi deg verdifulle råd og tips, samtidig som du bidrar til et aktivt klubbmiljø.

Tilbake til turneringen, så var det ved påmeldingsfristen utløp var det denne gang kun påmeldte kun 4 spillere! Med litt vind og utrykk for regn i luften ruslet vi 2 lag ned på tee og slo ut presis klokken 17:30.

Noe rufsete spill på de to første hullene gjorde at lag 2 (Haugen/Hauge) startet runden med liten poengmessig uttelling.  De neste hullene fulgte lagene hverandre relativt tett. Mot slutten spilte lag 2 seg betydelig opp, og det økte spenning inn mot siste hullene mer spennende. Lag 1 (Klock/Fjermerås) beholdt likevel konsentrasjonen og roen og dro til slutt seieren i land. Med så få deltakere valgte turneringsledelsen bare å premie det beste laget.

Turneringen endte med følgende plasseringer

1. plassLag 1 (Klock/Fjermerås)  (33 slag – 22 poeng )
  2. plass Lag 2 (Haugen/Hauge)   (38 slag – 18 poeng)

Til tross for få deltakere hadde vi en hyggelig sosiale samling med kaffe og vaffel i kafeen, hvor vi oppsummerte spillet og de slagene vi ønsker å ta med oss til neste turnering.

Fortsatt har vi i styre i Nordhaug Golfklubb et ønske om deltagelse fra flere medlemmer fremover med målsetning om stimulere miljøet i klubben.

Vi arrangerer herreturneringer helt frem til banen stenges, og spilleformen vil variere fra uke til uke for å gi alle medlemmer utfordringer og mestringsfølelse.

Turneringen vil også deles inn i klasser der det er naturlig, slik at ferske golfspillere får spille mot andre på samme ferdighetsnivå.

Neste herreturnering arrangeres torsdag 10. september. Da blir det 9 hulls slag turnering med netto slag med 2 klasser !

Gå inn i golfbox og meld deg på!

Bilde av det premierte laget (Klock/Fjermerås) og Eirik Hauge slår ut på hull 8

Nordhaug Herreturnering