Herreturneringen sist uke ble arrangert i flott høstvær. Det var lite vind, sol fra skyfri himmel og fine spilleforhold på banen. 13 spillere var påmeldt, fordelt på 4 flighter og konkurranseformen denne gang var slagspill netto. I tillegg gjennomførte vi turneringen med scoreinntasting i Golfbox via mobil, slik at det skulle være mulig å følge turneringens leaderboard fra storskjerm inne i kafeen.

Det mangler fortsatt noen detaljer for å få dette til å spille fullkomment, men vi er på vei og forventer at det fungerer bedre ved neste anledning. 🙂

Tilbake i klubbhuset etter endt runde var det tid for en golfprat over en kaffe og vaffel oppsummering, samtidig som turneringsledelsen kvalitetssikret innlagt score.

Etter en gjennomgang av resultatlisten på storskjerm i kafeen, havnet følgende 3 spillere øverst på resultatlisten.

1. plass Bjørn Klock                        – 1 slag netto (35 slag)

2. plass Frank John Jacobsen       +1 slag netto (42 slag)

3. plass Sondre Løberg                 +2 slag netto (36 slag)

Hele resultatlisten finner dere her

Vi oppfordrer fortsatt alle klubbens herrespillere å delta på disse arrangementene. Her får du utfordringer, mestringsfølelse og kanskje et og annet verdifullt råd eller tips, samtidig som du bidrar til et aktivt klubbmiljø.

Neste herreturnering arrangeres torsdag 17. september, og den er åpnet for påmelding.

Da gjennomfører vi en 9 hulls netto slagturnering med 3 køller + putter. Dette er en morsom turneringsform, hvor de fleste får utfordret sine ferdigheter!

Gå inn i Golfbox, klikk på turneringer (nederst til venstre i bildet), velg herreturnering NGK og meld deg på!

Vedlagt bilde viser de premierte spillerne. Fra venstre Sondre Løberg, Bjørn Klock og Frank John Jackobsen

Turneringsleder

Bjørn Klock