Torsdag 27. august gjennomførte Herregruppa i NGK høstens andre turnering. Denne gangen en 9-hulls runde med slagspill brutto, med utslag fra hvit tee!

Ved påmeldingsfristen utløp var det påmeldt 13 spillere og beklageligvis måtte en spiller avvises pga begrensninger i tilgjengelige flighter. Dette skal turneringsledelsen forsøke å få rettet på fremover.

Med 3 flighter, 12 spillere og flott vær var det med optimisme spillerne startet runden. Om ikke alle slagene satt som forventet, var det likevel en nytelse å gå runden på Nordhaug i høstsola! I tillegg var det hyggelig å bli servert rykende varme vafler og kaffe fra Matilde i kafeen når runden var vel gjennomført.

Mens vi plottet score og ventet på den siste flighten ble dagens utfordringer diskutert flittig.

Etter at alle resultater var lagt inn, og brutto score var summert, viste det seg at Svein Sverre opererte i en egen klasse i dag. Det var derimot vesentlig  tettere mellom de påfølgende plassene. Mellom 2. og 8. plass skilte det kun 4 slag! Dette gir en pekepinn på at det vil bli skarp konkurranse om premiene utover høsten!

Turneringen endte med følgende topp 3 plasseringer

1. premie Svein Sverre Hauge                        (34 slag)
  2. premie Henrik Christoffer Sandsdalen        (39 slag)
  3. premie Rene Naustdal                                (40 slag)

Turneringsledelsen gratulerer!

Det var samtidig hyggelig å observere at samtlige spiller tok seg tid til å være med på den sosiale delen i kafeen med premieutdelingen og hyllest av verdige vinnere.

Hele resultatlisten finner de som er interessert, under turneringer i golfbox.

Turneringsledelsen ønsker fortsatt flere deltakere og oppfordrer både dagens deltagere and andre medlemmer i klubben til å delta fremover.

Det vil bli arrangert herreturneringer helt frem til sesongslutt, og spilleformen vil variere fra uke til uke.

Turneringen vil også deles inn i klasser der det er naturlig, slik at ferske golfspillere får spille mot andre på samme ferdighetsnivå.

Neste herreturnering arrangeres torsdag 3. september. Da blir det 9 hulls parturnering Texas Scramble med 2 spillere pr lag!

Gå inn i golfbox og meld deg på!

Vedlagt bilde viser de premierte

Fra venstre mot høyre: Rene Naustdal, Svein Sverre Hauge og Henrik C. Sandsdalen

Turneringsleder herrer

Bjørn Klock