Det sitter langt inne å akseptere det, men nå er vi Oktober og årets utesesong nærmer seg ubønnhørlig slutten. Det viste været, lyset, temperaturen og medlemmenes iver etter å delta på dagens turnering.

De ekstra ivrige medlemmene utgjorde tilsammen 7 spillere i klasse øvet amatør på startlisten. Med netto slagspill er alle deltakere potensielle vinnere, og de som har den beste dagen ut fra egne ferdighet kommer vanligvis høyt på resultatlisten. Med elektronisk føring  av score og kun 2 flighter var det relativt enkelt å følge leaderbord i turneringen fra storskjem inne på kafeen. Det skulle vise seg at første flighten i dag tapetserte øverste del av resultatlisten. Med ett hull igjen å spille var det dødt løp mellom Frank og Bjørn. Begge hadde netto – 2 slag før utslag på hull 9.

Et mislykket utslag fra Frank viste seg å bli det avgjørende øyeblikket og Bjørn dro hjem seieren med en boogey på siste hull.
Etter endt turninger var det oppsummering og premieutdeling i kafeen, med følgende premierte spillere:

1. Plass Bjørn Klock  -2 slag netto (34 slag)
2. Plass Frank John Jacobsen  par netto  (41 slag)
3. Plass Rene Naustdal  +2 slag netto (37 slag)

Gratulerer!
Resultatlisten fra turneringen kan du finne her

Bilde av dagens premierte spillere. Fv Rene Naustdal, Bjørn Klock og Frank John

Det ble opplyst om at det også neste uke arrangeres herreturnering som slagspill netto, og at det lørdag 17. oktober planlegges en hyggelig og sosial avslutningsturnering for sesongen.

Dette forutsetter at værgudene er på vår side og banen fortsatt er åpen for spill.
Følg med på NGK sin hjemmeside og gå inn i golfbox og meld dere på!

Turneringsleder