Sist torsdag var det påmeldte få spillere til herreturneringen i NGK. Det var meldt regn og kraftig vind torsdag, og vi antar det var hovedårsaken til at oppslutningen ble noe lavere enn forventet.

Vi ble derfor bare 4 spiller i klassen øvet amatør som gikk ut fra hvit tee , med utslag fra hull 1 i sterkt motvind.

Vi benyttet direkte scoreinntasting i golfbox for å få mer erfaring med denne måten å gjennomføre turneringene på.

Dette fungerte bra, og gjorde at vi hele tiden hadde en oppdatert resultatliste på flighten. Etter 6 hull var Didrik i ledelsen med 2 slag, men etter et uheldig utslag fra hull 7,  tok Bjørn over ledelsen og beholdt den frem til siste putt var satt i koppen på hull 9.
Siden det var få spillere og premie kun til vinneren, valgte vi å ta oppsummeringen av runden på utsiden av klubbhuset uten noen premiesermoni og bilder.
Resultatene fra klassen øvet amatør ble dermed slik

1. plass Bjørn Klock              + 11 slag brutto (40 slag)

2. plass Didrik Espenes        + 18 slag brutto (47 slag)

3. plass Christian Vestby      + 18 slag brutto (47 slag)

Gratulerer!

Den fullstendige resultatlisten fra turneringen kan se her

Hvis været og temperaturen tillater det og banen holdes åpen, vil herregruppen fortsette å gjennomføre turneringer frem til midten av oktober, med mål om et avsluttende og sosialt arrangement i uke 42.

Herrekomiteen oppfordrer fortsatt alle klubbens herremedlemmer å delta på disse ukentlige arrangementene.

Neste uke gjennomfører vi en 9 hulls netto slagturnering. Da vil handicap telle med, og spilleren med færrest slag etter at vi har trekt fra tildelte slag vinner turneringen.

Blir vi mange deltakere, settes det  opp premie  for “clostest to pin” på hull 4 også.

Gå inn i Golfbox, og meld deg på!

Turneringsleder