Ja nå må også de ivrigste medlemmene på Nordhaug innse at enden på sommersesongen for golf er rett rundt hjørnet. Det sitter langt inne å akseptere det, men når meldingen kom om at siste dag for spill på banen er 18. oktober blir det vanskelig å spille flere turneringer. I dag hadde 8 spiller meldt seg på en 9-hulls runde slagspill netto. Banen bar preg av regnet som har vært de siste dagene, så turneringsledelsen bestemte pallplassering på fairway og dropp ut av bunker. Med en avmelding rett før turneringsstart ,var de 7 spillere i klassen øvet amatør som gikk dagens runde.
Til tross for fin temperatur, lite vind og ingen nedbør var banen våt og sugende og greenene relativt trege. Dette gav seg også utslag på prestasjonene.

Med registrering av score på mobil, og et forståelse av hvordan Golfbox fungerer, har vi nå endelig løst gåten for få Golfboks til å presentere oppdatert leaderboard og hullscore på storskjermen.

Neste sesong ser vi frem til litt større deltagelse på turneringene slik at kafeen blir et spennende sted å oppholde seg for å følge utviklingen i turneringen!
Frem til hull 8 var det kun Didrik som hadde spilt bedre enn eget handicap, men på de 2 siste hullene gikk det tråere, og dermed endte alle spillerne over eget par i turneringen.
Med unntak av Didrik, var det ingen spillere som var i nærheten av eget HCP på runden, men alle var tilfreds med at turneringen ble avholdt.
Kyrre og Frank hadde begge +4 slag, men Kyrre fikk 2. plassen pga lavere HCP.
Når alle slag var oppsummert ble resultatlisten som følger:
1. Plass Didrik Espenes +2 slag netto (40 slag)
2. Plass  Kyrre par netto   +4 slag (42 slag)
3. Plass Frank John Jacobsen +4 slag netto (44 slag)
Gratulerer til vinnerne!
Resultatlisten fra turneringen kan du finne her.
Vedlagt bilde av dagens premierte spillere. Fv , Frank John Jacobsen, Didrik Espenes og Kyrre Ødegaard. Legg spesielt merke til den oversiktelige leaderboarden på storskjermen i bakgrunnen! 🙂
Det ble opplyst om at turneringen neste torsdag avlyses og erstattes av en avslutningsturnering lørdag 17. Oktober pga lysforholdene. Informasjon om dette vil bli lagt ut på Nordhaug sine nettsider.
For å få med flest mulig deltakere ønsker vi å åpne turneringen for alle Nordhaugs medlemmer, og spille lagturnering med 2, 3 eller 4 spillere pr lag avhengig av deltagelse.
Følg med på nyhetsbrev og nettsiden – og på turneringsoversikten i Golfbox. Vi ser frem til en hyggelig avslutningsrunde for våre medlemmer.
Gjennomføringen av avslutningsturneringen forutsetter at værgudene er på vår side og banen fortsatt er åpen for spill.
Følg med på NGK hjemmesider og  gå inn i Golfbox og meld dere på!
Turneringsleder