Snart er vi inne i november, mange golfbaner har vært stengt i flere uker, køllesettet er vasket og rengjort og vi har kanskje tatt oss tid til å analysere oppturer og nedturer gjennom årets sesong.

Da er det på tide å planlegge innendørssesongen for å holde svingen ved like.
Herregruppen i Nordhaug GK ønsker derfor å tilby medlemmene mulighet for organisert simulatorspill frem til golfbanene på nytt fremstår grønne og vel reparerte ut på vårparten.
Vi har i den sammenheng reservert 5 simulatorer for våre medlemmer gjennom vintersesongen torsdager fra klokken 19-22.
Vi åpner første regulære klubbkveld torsdag 5. november med spill på Emerald Dunes, Florida – USA

Hver uke spilles en ny bane. For liste over bane som spilles i ukene fremover, sjekk her.

Gjennom vinteren vil vi registrere score og når vårsola atter stråler i bakkene vil vi oppsummere og kåre en uhøytidelig vinner av innendørssesongen.
For å delta i konkurransen må spilleren delta på minst 10 av de 16 rundene som vi planlegger å sette opp.
Når det er sagt, så må vi presiserer at dette er et sosialt tilbud fore alle våre medlemmer på alle ferdighetsnivåer og det stilles ikke krav om deltagelse på 10 runder.
Om du ikke har konkurranseinstinktet i deg – kom og test ut simulatorspill – her ønsker vi å skape en kameratslig tone og et hyggelig miljø.
Her trenger ingen å lete etter ballen og du vil garantert kunne få tips og råd om du ønsker 🙂

For at vi skal kunne gjennomføre innendørssesongen som planlagt er det svært viktig at alle medlemmer følger de til enhver tid rådende covid-19 tiltakene som gjelder på senteret.
Ber derfor alle ta en ekstra kikk på gjeldende tiltak her.

Herregruppen ønsker alle medlemmer velkommen. Gå inn på Golfbox og meld deg på!

Vi praktiserer først til mølla prinsippet, og inntil Covid-19 tiltakene endres er det kun 3 deltagere pr simulator

Bilder fra en oppvisningskamp på simulator for noen uker tilbake.