Lørdag 22. august ble årets klubbmesterskap avholdt på Nordhaug GK. Greenkeeper gjorde en heroisk innsats for å gjøre banen klar etter nattens regnvær. 29 ivrige klubbmedlemmer stilte til start, 22 herrer (12 senior) og 7 damer (6 senior).

På grunn av pandemien og manglende rake i bunkerne, bestemte turneringsledelsen at konkurransen skulle gjennomføres med fridropp fra bunkere. Regnværet natten i forveien og tidlig lørdag morgen gjorde det nødvendig med ballplassering på våte områder på fairwayen. I tillegg var det det sterkt vind gjennom store deler av dagen som gjorde forholdene ekstra krevende. Likevel var det med stor optimisme spillerne gikk til sine respektive hull for shotgun start av turneringen.

Det ble konkurrert i 6 klasser i årets klubbmesterskap.

ÅRETS VINNERE BLE

1. plass Gry Momrak Hedberg                        +8 slag

2. plass Grete Aadne Folkestad                     +10 slag

3. plass Torill Hauge                                      +16 slag

For hele resultatlisten se golfbox

Etter turneringen var det pølser, brus og kaffe til alle deltakere med ivrige diskusjoner knyttet til dagens prestasjoner, mens sekretariatet plottet score og utarbeidet resultatlister.

Nestleder i styre i Nordhaug GK styrte premieutdelingen med stø hånd.

Vinnerne som måtte dra før premieutdelingen startet, har anledning til hente sine premier i kafeen ved anledning.

Turneringsledelsen for dagen takker for god innsats fra sekretariatet/serveringen i kafeen. Det ble en hektisk dag og uten deres gode og iherdige innsats fra de som stod bak disken hadde opplevelsen blitt en helt annen.

Klubben ønsker også å takke medlemmene som stilte opp for å gjøre dette til en spennende og minneverdig konkurranse.

Turneringsledelsen og  styret i Nordhaug GK håper at alle hadde en hyggelig dag på golfbanen. Vår målsetning er å bli dobbelt så mange deltakere til KM neste år!

I påvente av neste års KM oppfordrer vi alle Nordhaug sine medlemmer å delta på turneringene som arrangeres ukentlig gjennom sesongen (Junior, Dame, Herre og Senior).

Meld dere på turneringene i golfbox og benytt muligheten til å være et aktivt medlem!

Dette gir glimrende trening, anledning til å møte spillere med samme lidenskapen og samtidig bidra til å skape et godt miljø i klubben.

Med hilsen

Turneringsledelsen KM