Grunnet Covid-19 er herregruppen satt på pause inntil videre.

TORSDAGER PÅ SIMULATORSENTERET PÅ TOPPGOLF
19.00-22:00

PRIS
290 NOK per gang
Inkluderer kaffe

FOKUS er å skape et godt miljø og et møtepunkt for herrespillere i klubben, uavhengig av spillferdigheter.

MÅLET er å ha det gøy sammen!

ALDER
Alle herrespillere er velkommen!
JUNIOR & SENIOR

DELTAGERE
Det er reservert 5 simulatorer gjennom vintersesongen.
Spill på ny bane hver uke.
For liste over bane som spilles i ukene fremover, sjekk her.

Vi vil registrere score og kåre en uhøytidelig vinner av innesesongen.
Når det er sagt, så må vi presiserer at dette er et sosialt tilbud fore alle våre medlemmer på alle ferdighetsnivåer og det stilles ikke krav om deltagelse på 10 runder.
Om du ikke har konkurranseinstinktet i deg – kom og test ut simulatorspill – her ønsker vi å skape en kameratslig tone og et hyggelig miljø.

COVID-19
For at vi skal kunne gjennomføre innendørssesongen som planlagt er det svært viktig at alle medlemmer følger de til enhver tid rådende covid-19 tiltakene som gjelder på senteret.
Ber derfor alle ta en ekstra kikk på gjeldende regler på hjemmesiden til Nordhaug eller Toppgolf.

PÅMELDING
Påmelding direkte i GOLFBOX Førstemann til mølla.

Vi praktiserer først til mølla prinsippet, og inntil Covid-19 tiltakene endres er det kun 3 deltagere pr simulator

MAT
Kaffe er inkludert i påmeldingsavgiften

Bjørn Klock