Tidspunkt:       Uke 26 og uke 32, mandag – torsdag kl. 9-15

Sted:                  Nordhaug golfklubb / ToppGolf

Nå har barnet ditt muligheten til å bli med på en av årets mest spennende uker. Denne campen gir barna muligheten til å øve på koordinasjon og konsentrasjon, oppleve mestring, og allikevel er det tid til leker og gøyale aktiviteter. Prisen er kun kr 1900 for en av ukene og inkluderer lunsj, frukt, rangeballer, premier og spill på banen. Mandag til torsdag Kl. 09.00-15.00. ”Først til mølla” prinsippet gjelder. Minimumsalder er 9 år (født 2007).

Deltakerne vil gjennomgå aktiviteter som inkluderer instruksjon, svinganalyse, gjennomgang av etikette/regler, footgolf, stafetter, konkurranse med lek og banespill. Det vil også bli servert lunsj og to fruktpauser hverdag til deltakerne. PGA Club Professional klasse A Paul Nilbrink vil bli instruktør.

For påmelding og eventuelt spørsmål, ta kontakt med Paul på tlf. 41921014 eller e-post: pnilbrink@hotmail.com