Da har vi fått positivt svar tilbake fra kommunen og er klar for åpning av Toptracer rangen ute. Denne åpner fredag 9. april, kl. 12:00-20:00, og vil lørdag og søndag ha åpning fra kl. 11:00-20:00.

Men vi åpner i første omgang opp rangen kun for Nordhaug Golfklubb, Haga Golfklubb, Grini Golfklubb og TGC medlemmer. Vi vil i starten ha en begrenset åpning for å ivareta regler rundt smittevern.

Vilkår for åpning av driving rangen som må følges av alle:

• Kun åpent for Nordhaug GK, Haga GK, Grini GK  og Toppgolf Club medlemmer
  • Annenhver matte (vær vennlig å respekter dette alle sammen)
  • Minimum 2 meters avstand til alle og vis hensyn
  • Følg og stå i oppmerket områder
  • Bruk munnbind når du beveger deg fra utslagsmatte (også ved henting av nye baller og selv om du har fått vaksine)
  • Bruk antibac maskiner på rangen
  • Det kan bli noe ventetid og da er det viktig at alle respekterer dette med avstand

Det er fortsatt frost i bakken og rangen kan bli stengt eller åpnet på andre tidspunkt om dette er nødvendig.

I mellomtiden kan du registrere deg gratis i Toppgolf RangeClub for å få bonus på golfballer

Les mer og registrer deg her

Alle som registrerer seg får 10% bonus ved påfyll av ballkort over kroner 100. Fyller du ballkortet for over kroner 1000 får du ytterligere 10% bonus (20% totalt). I tillegg får du som medlem fri adgang til events og happenings som arrangeres på rangen gjennom hele sesongen.