Nå gir vi alle medlemmer mulighet til å ta med en venn på banen! Som medlem av Nordhaug GK kan du invitere en ikke-golfer til en nihullsrunde på vår bane. Runden er kostnadsfri, men prøvespilleren må legge igjen kontaktinformasjon slik at klubben kan ta kontakt i etterkant.

Så enkelt gjøres det:

Optimalt kan medlemmet og vennen booke tid når som helst, og det reserveres en starttid kun for disse to.

1. Medlemmet ringer klubben og avtaler en tid. Klubben reserverer ballen.

2. Ved oppmøte fyller medlemmet ut «Ta med en venn»-blanketten som klubben har fått tilsendt fra NGF. Denne fungerer som en slags greenfeebillett.

3. Medlemmet og vennen spiller en nihullsrunde. Alle smiler – vennen oppdager gleden med golf.

4. Klubben tar kontakt med vennen i etterkant med tilbud om nye aktiviteter/videre oppfølging.

HVORFOR «TA MED EN VENN»?

Vi er alle golfere – det er bare noen av oss som ikke vet om det ennå. Det skal vi gjøre noe med! Og hvem er vel bedre til å få med en ikke-golfer enn en vedkommende kjenner godt?

De aller fleste av oss ble introdusert til golfen av en bekjent, et familiemedlem eller en venn. Relasjonen var der allerede, og det var akkurat denne personen som utgjorde forskjellen, som medførte at du ble golfer.

Nå setter vi dette i system gjennom kampanjen «Ta med en venn». Enkelt fortalt går det ut på at en ikke-golfer er mer tilbøyelig til å bli med en man allerede har relasjon til enn en klubb eller et forbund.

Det vi skal gjøre er å tilrettelegge for at dette møtet mellom to som allerede kjenner hverandre kan finne sted – på golfbanen. Det gjør vi ved å senke terskelen for å prøve golf uten å forplikte seg.

Vi håper flest mulig klubber gir sine medlemmer en mulighet til å ta med en venn på banen denne sesongen. I Tyskland ga konseptet 15.000 nye medlemskap i 2016. Det er på tide at golf-Norge snur trenden – vi har plass til flere.