Treningsreise til Spania – La Manga Club

INKLUDERT I REISEN

• Flyreise med SAS Plus fra Oslo – Alicante t/r
  • Golfbag 23kg og 23kg bagasje på flyet
  • Transport fra flyplassen til hotellet t/r
  • 7 netter på Hotel La Manga Principe Filipe 5-stjerners i delt Standard dobbeltrom
  • Frokost og 7 middager inkl. en halv flaske vin
  • 5×18 hull på La Manga: South, North and West Course
  • Golftrening med PGA Pro Mark Davies
  • Rangeballer til treningene
  • Tralle til golfrundene

La Manga Resort som ligger i Murcia regionen 1 time og 15 minutter sør for Alicante. Dette området har flest soldager i hele Spania. Hit blir det treningsreise med PGA Pro Mark Davies. Det er en av Europas fineste og mest komplette resorts med både tennisbaner og fotballbaner i tillegg til tre flotte golfbaner.

Hotel La Manga Principe Filipe er et 5-stjerners hotell med perfekt beliggenhet ved golfbanene. På hotellet bor dere i standard rom. Stilen er klassisk spansk og alle rommene har terrasse eller balkong. La Manga har alle fasiliteter man kan forvente seg og en flott SPA avdeling. En stor fordel med La Manga er at man kan velge å spise middagen på ulike restauranter som kun er noen minutters gåtur fra hotellet eller 5 minutters shuttlebus. På La Manga Club kan man virkelig nyte golfen og feriedagene til det fulle.

La Manga Golf Club har tre fine golfbaner og det blir fire runder på South og North Course som ligger rett utenfor hotellet i tillegg til en runde på West Course som ligger 5 minutter med transfer fra hotellet. South Course har vært benyttet til Spanish Open ved flere anledninger og både den og North Course er begge av parkbanekarakter med vannhindere, fine greenområder og palmer på begge sider av fairwayene. WestCourse er en smalere og mer kupert skogsbane. Treningsområdene på La Manga er av de aller beste og vil gi gode muligheter til å forbedre alle deler av spillet med god veiledning fra Mark.

Mark Davies

mark@toppgolf.no