Bli med Mark Davies på treningsreise til Spania! La Manga Club | 23 – 30. oktober 2019

Inkludert i prisen:

• Flyreise med SAS Plus fra Oslo – Alicante t/r
• Mat og drikke, lounge, golfbag og bagasje på flyet • Transport fra flyplassen til hotellet t/r
• 7 netter på Hotel La Manga Principe Filipe / 5-stjerner i delt Deluxe dobbeltrom
• Frokost og 7 middager inkl. 1⁄2 flaske vin
• 5 x 18 hull på La Manga: 3 North, 2 South Course • Golfrening med PGA Pro Mark Davies
• Rangeballer til treningene
• Tralle til golfrundene

PRIS
14 995 NOK per person
Enkeltromstillegg 2 195 NOK

PÅMELDING
Via Link

La Manga Resort som ligger i Murciaregionen 1 time og 15 minutter sør for Alicante. Dette området har flest soldager i hele Spania. Hit blir det treningsreise med PGA Pro Mark Davies i oktober 2019. Det er en av Europas fineste og mest komplette resorts med både tennisbaner og fotballbaner i tillegg til tre flotte golfbaner.

La Manga Golf Club har tre fine golfbaner som det vil bli fem runder i løpet av uken på North og South Course. De ligger rett utenfor hotellet og South Course har vært benyttet til Spanish Open ved flere anledninger. De er begge av parkbanekarakter med vannhindere, generøse fairways på de fleste hullene med palmer på begge sider og fine greenområder. Treningsområdene på La Manga er av de aller beste og vil gi gode muligheter til å forbedre alle deler av spillet med god veiledning fra Pro Mark Davies som har vært på La Manga tidligere.

Hotel La Manga Principe Filipe er et 5-stjerners hotell med perfekt beliggenhet ved golfbanene. Hotellet har eksistert et par år og Deluxe rommene er nylig renovert for å holde den høyeste klasse. Stilen er klassisk spansk der alle rommene har terrasse eller balkong. Hotellet har alle fasiliteter man kan forvente seg og en flott SPA avdeling. En stor fordel med La Manga er at man kan velge å spise middagene på fire ulike restauranter hvorav noen kun en kort gåtur fra hotellet. På La Manga Club kan man virkelig nyte golf og feriedagene. Bli med på en tur med mye spill og trening!

For mer informasjon om turen, kontakt Mark Davies: mark@toppgolf.no / +47 454 13 950

Kontakt i Golfbreaks: Christian Berg / cberg@golfbreaks.com / +47 928 08 800