Velkommen til Ingrid Martens

Det er en glede å ønske Ingrid Martens velkommen som medlem i klubben. Hun vil nå representere Nordhaug når hun spiller turneringer.

Ingrid’s meritter gjennom tidene:

  • Norgesmester ( kongepokal ) 2001
  • Norgesmester i mid am 4 ganger (de 2 siste var i 2015 og 2016)
  • Norgesmester senior 2017

 

Ingrid sier:

“Her kan jeg trene 12 mnd i året og for meg et perfekt treningsted hvor jeg har alt på et sted. Det å kunne gå 9 hull på en time 🙂 vil jeg kunne spille oftere golf på mindre tid. Nordhaugs 9 hulls bane får jeg alle slag som på en 18 hulls bane og får trent både nær spill og langspill. Hullene er varierte og greenene ondulerte og krevende:-) passer meg perfekt. I tillegg er treningsområdene supre, drivingrangen, nær spill område med bunkre, chipping og putting veldig bra.

En flott hjemmeklubb for meg.”