Veien til Golf (VTG) er en kort innføring som lærer deg det du trenger for å begynne med golf. Kurset er obligatorisk for alle som ønsker å spille på bane.

På Nordhaug Golfklubb og Toppgolf over en helg:

Lørdag 7. sept – Søndag 8. sept Fra kl. 9:00 – 15:00 Påmelding

Kursene gjennomføres over en helg og 2 dager på golfsenteret ToppGolf og Nordhaug golfbane. Det blir totalt 12 timer, hvorav ca. 9 timer praktisk og 3 timer teori. Instruktør er Ken Villanger, tidligere PRO spiller og har jobbet hos Toppgolf/Nordhaug i 7 år. Trener 1 og 2 utdannet. Inkludert i kurset er det kaffe og vaffel, samt rundstykke til lunsj.

Kurspakker som man kan velge mellom:

1. Pris kr. 1250,- for voksne/kr. 750,- for barn u/18 år. VTG/Nybegynner kurs med diplom.
  2. Pris kr. 1750,- for voksne/kr. 1190,- for barn u/18 år. VTG/Nybegynner kurs med diplom. Tillegg egen privat undervisning på 30. minutter med Ken Villanger.
  3. Pris kr. 2990,- for voksne/kr. 2250,- for barn u/18 år. VTG/Nybegynner kurs med diplom. Inkl. medlemskap med spillerettighet på Nordhaug Golfbane i samme sesong som kurset.
  4. Pris kr. 3490,- for voksne/kr. 2690,- for barn u/18 år. VTG/Nybegynner kurs med diplom. Inkl. medlemskap med spillerettighet på Nordhaug Golfbane i samme sesong som kurset. Tillegg egen privat undervisning på 30. minutter med Ken Villanger.

Kurset inneholder alt du trenger for å komme i gang med golf:

• Teori og praksis som gir deg diplom for å spille på golfbaner i Norge (ingen tester/oppgaver) – Informasjon om hvilke køller og når de brukes
  • Oppstilling, grep og sving av golfslag
  • Sikte, teknikk og øvelser for egentrening
  • Informasjon rundt regler og etikette på golfbaner – Informasjon rundt golfbaner og miljø
  • Golfbox, handicap system etc.

Kurset inkluderer også følgende fordeler og fasiliteter:

• Gratis utlån av golfkøller og treningsballer i kursperioden
  • Veien til golf materiale
  • Gratis trening inne på Toppgolf sin driving range ved ledig tid
  • Gratis 60 stk. baller på driving rangen ute
  • Redusert greenfee på Nordhaug Golfbane ved gjennomført kurs
  • Redusert pris på Toppgolf Club medlemskap
  • Redusert pris på PRO/undervisningstimer hos Toppgolf og Nordhaug GK
  • Redusert pris på golfsett og utstyr

NB! Begrenset antall plasser

Kontakt: Ken Villanger / ken@toppgolf.no