TIRSDAG 4 JUNI 2019 – NORDHAUG GK

Women’s Golf Day er et internasjonalt arrangement over en dag/4 timer, hvor hensikten er å feire jenter og damer som spiller golf OG de som har lyst til å begynne med golf og lære seg ferdighetene og gleden ved golfspill – som vil vare livet ut!

Kl 16-18
Deltagerne får mulighet til:
2 timer med undervisning – 1 time på drivingrangen og 1 time chipping og putting
ELLER
2 timer spill på vår 9-hulls bane. Texas Scramble

Kl 18-20
Sosialisering! Det aller viktigste er å ha det gøy. Det blir enkel servering.

Ta med en venninne eller flere – golfspiller eller ikke. Vi skal sørge for at det blir en opplevelsesrik golfdag.

Pris: 100NOK
Kontaktperson: Ken Villanger
Påmelding: ken@toppgolf.no

4 juni vil bli den største Women’s Golf Day noen gang, med ulike klubber over hele verden som jobber for å bringe sporten sammen. Over de siste tre årene har WGD events blitt holdt på 900 steder i 52 land og har levert golf opplevelser til over 50 000 kvinner.

Vi oppfordrer deg til å ta med en venn, mor, tante, datter eller kollega som ønsker å prøve golf. Det er den perfekte dagen for å ta med seg noen som ønsker å prøve golf for første gang, eller å feire dagen sammen med kvinner som spiller golf over hele verden.

Del opplevelsene!
@womensgolfday #womensgolfday